Sistemin Cahilleri Özgürleşiyor

Üniversiteler, kapitalizmi üreten-örgütleyen-sürdürebilirliğini sağlayan en önemli kamusal alandır.Bilginin, şirketleşen algılarda yarattığı değer(kimlik) üzerinden oluşturduğu tarifi(yani diploma); bilgiyi yaşamın kendisinden ve yaşamsal değerinden koparıp hiçleştirmesi(metalaştırması) bizi edilgen konuma düşürür ve sadece bireyin kapitalizm içindeki egosunu tatmin eder.

2 ve 7 yıl arasında değişen sözde öğretimin bizi ‘akıllı’ olarak sıfatlandırmasının(etiketlemesinin) hiçbir gerçekliği yoktur.Çünkü , malum süre içinde kapitalizm bizi cahilleştirmekten başka bir şey yapmaz.

Küresel sömürünün yegane koruyucusu olan devlet ise , bu cahillik durumunu devamlılığı için yarattığı kurumlarıyla bir karabasan gibi bireyin üzerine çöreklenir.YÖK’üyle , kampüsler içinde kurulan karakollarla , sürekli kayıtta olan kameralarıyla, bizlere süresiz gözaltı yaşatarak içimizdeki devleti-korku impratorluğunu büyütmek istiyorlar.

Yanılma !

Tüm bu olup bitenler ne senin güvenliği ne de parlak gelecek düşlerin içindir.Bütün bunlar sermayenin güvenliğinin ve geleceğinin teminatıdır.Unutma bu düzende güvende değiliz ve geleceğimiz ise kapkara.

“Yüreğimizde yeni bir dünya taşıyoruz, şimdi şu anda bu dünya büyümekte.”

DAF (Devrimci Anarşist Faaliyet)

Bildiriler