Dora Otel İşçisi Mücadelesini Kararlılıkla Sürdürüyor

SDora1

Sendikalı oldukları için işten çıkarılan 25 Eylül’den bu yana direnen ve her pazar otel önüne yürüyen direnişteki Dora Otel işçilerinin mücadelesi kararlılıkla sürüyor.

Bizler de Dora Otel İşçileriyle Dayanışma Platformu olarak her pazar olduğu gibi bu pazar da işten atılan Dora Otel işçileri ve Tüm Emek Sen’le beraber Dora Otel önüne yürüdük.
Oteller bölgesi Talimhane’de toplanıp eyleme dayanışmaya gelen kurumlarla beraber otel önüne yürüyüşümüz başladı. Güzergah boyunca “Sendika Haktır Engellenemez” ve “Atılan İşçiler Geri Alınsın” pankartlarını açtık ve sık sık “Dora İşçisi Yalnız Değildir”, “Patronlar Sarayda İşçiler Sokakta”, “Yaşasın Sınıf Dayanışması”, “İşçilerin Birliği Sermayeyi Yenecek” sloganlarını attık. Otel önüne geldiğimizde Tüm Emek Sen adına Genel Sekreter İbrahim Akseloğlu’nun okuduğu ve Dora Otel işçilerinin mücadelesinin kararlılıkla süreceğinin vurgulandığı basın açıklamasının ardından eylem önümüzdeki pazar yine otel önüne çağrı yapılarak sonlandırıldı.
Bizler, Dora Otel işçileri örgütlenme haklarını geri alana dek sınıf dayanışmasını yükseltmeye ve onların mücadelelerine omuz vermeye devam edeceğiz.
Yaşasın Sınıf Dayanışması!

Dora Otel İşçisi Yalnız Değildir!

Dayanışma, Fabrika