” Hak Yiyenin Muhallebisi Yenmez”

,

Anarşist Faaliyet 3 solgun

İşten atılan Saray Muhallebicisi işçileri her hafta bir Saray Muhallebicisi önünde gerçekleştirdiği eylemi bu hafta da Teşvikiye Saray Muhallebicisi önüne taşıdı.

Osmanbey Metro çıkışında biraraya gelen Devrimci Turizm İşçileri Sendikası üyesi direnişçiler buradan Teşvikiye Saray Muhallebicisi önüne yürüdü. Yürüyüş boyunca sık sık ” Saray İşçisi Yalnız Değildir”, “Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam”, “Direne Direne Kazanacağız” sloganları atan direnişçi Saray Muhallebicisi işçileri “Hak Yiyenin Muhallebisi Yenmez İşten Atılan İşçiler Geri Alınsı Devrimci Turizm İşçileri Sendikası” pankartı açtı.

Devrimci Anarşist Faaliyet olarak sloganlarımızla katılarak dayanışma göstediğimiz eylem, Teşvikiye Saray Muhallebicisi önüne gelindiğinde müşterilere Saray Muhallebicisi’nin işçi düşmanı tavrı teşhir edilerek ” Hak Yiyenin Muhallebisi Yenmez” slongaları atıldı.  Ardından bir basın açıklaması okunarak Saray Muhallebicisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın aile şirketi olduğunu Kadir Topbaş’ın işçi düşmanlığının son 1 Mayıs açıklaması ile de sürdüğü vurgulandı. Eylem açıklamaların ardından sonlandırıldı.

Anarşist Faaliyet 2 solgun

 

Anarşist Faaliyet -1 solgun

Dayanışma, Fabrika