Ali Kitapçı , Tayfun Benol Ölümsüzdür

ali-kitapci-anma-256 anarsist-faaliyet-tayfun-benol-anma-332

10 Ekim Ankara Katliamı’nın birinci yılında anma etkinlikleri başladı. Yitirdiğimiz mücadele dostlarımızın aileleri ve dostları tarafından çağrısı yapılan anma etkinliklerine bizler de Devrimci Anarşist Faaliyet olarak katıldık.

Dün (8 Ekim 2016 Cumartesi) ilk olarak Ankara’da anarşist yoldaş Ali Kitapçı için biraraya gelen yoldaşları, dostları ve mücadele arkadaşları mezarı başında Ali Kitapçı’yı andı. Akşam saatlerinde de Mimarlar Odası’nda bir anma etkinliği gerçekleştirildi.

ali-kitapci-anma-298

Aynı saatlerde İstanbul’da Paylaşma ve Dayanışma Derneği’nde mücadele dostumuz Tayfun Benol’un ailesi tarafından bir anma etkinliği gerçekleştirildi. Anma etkinliğinde Tayfun Benol’un lise arkadaşı, yoldaşı Cihangir Köse tarafından hazırlanan Tayfun Benol’u anlatan “Annem Bana Peynir Al Gel Dedi” belgesel gösterimi yapıldı. Mücadele dostumuz Tayfun Benol’un yaşamını yitirdiği 10 Ekim Ankara Katliamı’nın birinci yılında 10 Ekim 2016 günü patlama saati 10.04’te mezarı başında olacağız. Bir kez daha haykıracağız Unutmak Yok! Affetmek Yok!

ALi Kitapçı Unutmak Yok! Affetmek Yok!

Tayfun Benol Unutmak Yok! Affetmek Yok!

Katil Devlet Yıkacağız Elbet!

 

Sokak