Sistemin Cahilleri İsyanda

Duyduk ki efendiler 27-29 Mayıs arasında gösterişli otellerde toplanacak! Tahakküm ve itaat aracına dönüştürdükleri bilgiyi, köle fabrikası halindeki üniversiteleri, küresel kapitalizmin uygun gördüğü şartları nasıl olur da uygularız tartışacaklar.

Algıların her an saldırı altında olduğu üniversitelerde; Merkezi otorite olan YÖK’ün iktidarını her üniversite rektörüne ‘eşit’ olarak paylaştıracaklar. Her rektör kendi ekonomisini yaratır düşüncesiyle; Kariyer günleri, reklam panoları, bankamatikleri yetmezmiş gibi üniversitenin ortasına şirketlerin bürolarını konduracaklar.

Biz bu sistemin cahilleri,
kameralar-ögb’ler-polisler tarafından kuşatılıp denetlenen ve çayır çimeniyle özgürlük alanı olarak resmedilen ehlileştirme merkezlerinde; zihnimize kazınmaya çalışılan itaat kültürüne, kazan ya da kaybet türü rekabetçi algılara, şirketlerin kul – devletlerin köle davetiyelerine karşı tek sözümüz var oda İSYAN !

Efendiler bilmeli ki, bizleri bu denli çok andıkları bir toplantıda onları yalnız bırakmak istemiyoruz! ‘İktidarı parçala, bilgiyi özgür kıl’ diyerek kara bayraklarımızla şirketleri,patronları ve efendileri selamlıyoruz !

Sokak