Genel

Açıklama: Çal Çal Nereye Kadar, Bitti Artık Buraya Kadar!

admin

Şubat 25th, 2014

0 Comments

çal
Çal Çal Nereye Kadar, Bitti Artık Buraya Kadar!

Daha fazla iktidar ve para kazanmak için, zamlarla, borçlarla, barajlarla yaşamlarımızı çalanlar; şiddetle, sansürle gizlemeye çalışsa da, gizleyemiyor devletin yolsuzluğunu. Bu durumu, Cemaat-AKP arasındaki iktidar savaşlarının bir sonucu olarak gerçekleşen 17 Aralık operasyonu ve baba Tayyip ile oğlu Bilal arasında son çıkan ses kaydı tescilledi.

Ses kaydının gerçek olup olmadığı fark etmez, bizim gerçekliğimiz yeter bize. 900 lira ile yaşamak için günde 12 saat çalışmak zorunda olmak ya da aybaşında aldığımız bursun suyunu çektiği ay sonlarında yaşamaya çalışmak, kapitalist tüketimle tükettikçe tükenmek, arta kalan zamanlarda evden işe- işten eve saatleri yolda geçirmektir bize dayatılan gerçeklik. Suyun, elektriğin, gazın faturasını ödeyemezken; hastane sıralarında, ilaç peşinde yitip gitmektir. Bunlara isyan ettiğimizde kapatılmak, öldürülmektir.

Bizleri böyle bir yaşamın içine hapsedenler, yaşamlarımızı çalanlar; milyonlarını bu kez ayakkabı kutularına sığdıramayıp arabalarla taşıdılar. Şunu çok iyi biliyoruz; onların yolsuzluğu bize yoksulluktur. Bilal’e, babacığı Tayyip’e, patronlara; zenginliktir, bolluktur. Zenginlikler, yolsuzluklar üzerine kurulu düzenlerinin sonunu biz getireceğiz.

Bugün saat 19.00’da Kadıköy Boğa’da toplanarak, yaşamlarımızı çalanları sıfırlamaya yürüyoruz. Sıfırlarsa yolsuzları, halkın öfkesi sıfırlar!

Çal çal nereye kadar, bitti artık buraya kadar!

Anarşist Gençlik

Comments are closed.