1 Mayıs’ta Anarşizmi Paylaşma Masamızla Büyüttük

İktidara, otoriteye, mülkiyete, kapitalizme karşı paylaşma ve dayanışmamızı büyütmek için, Kolektif 26A olarak, 1 Mayıs’ta sokaklardaydık.Anarşist Faaliyet kortejiyle katıldığımız mitingde, kapitalizmin bencilliğine karşı hep birlikte haykırdık örgütlülüğümüzü.
Sabahın erken saatlerinde yürüyüş alanına kurduğumuz büyük paylaşma masamızda, 1 Mayıs öncesinde Kolektif 26A olarak hazırladığımız 5000 adet sandviçin dağıtımını yaptık. 1 Mayıs alanına gelen binlerce ezilenle paylaştık sandviçlerimizi. “Yemek bahane, kolektif olmak, paylaşmak ve dayanışmak şahane!” diyerek dağıttığımız binlerce sandviçle, paylaşma dayanışmayla büyüyen kolektif ilişkinin önemini bir kez daha vurguladık.
Yürüyüş esnasında attığımız “Üreten biziz, yöneten istemiyoruz”, “Bütün patronlar hırsızdır” attık.Hep birlikte söylediğimiz “Herkes Barikata” marşıyla yükselttik “Ekmek, Adalet, Özgürlük” sloganımızı. “Patronlar Hırsızdır”, “Mülkiyet Hırsızlıktır”, “Kapitalizm Hırsızlıktır”, “Anarşizm Adalettir”, “Anarşizm Paylaşmaktır” ve “Anarşizm Devrimdir” yazılı dövizlerimizle anlattık yüreklerimizde taşıdığımız yeni dünyayı.
Arama noktalarına geldiğimizde, yaşam alanlarımızı talan eden şirketlerin ve patronların kolluğu olan polise kendimizi aratmayacağımızı söyleyerek, arama noktalarından geçmedik. Arama noktalarının önünde yaptığımız açıklamayla; toprağı, suyu ve yaşamı kaynak olarak gören şirketlerin talanlarına karşı, devletin yalan kanunlarına karşı; “İsyan, Devrim, Anarşi” ve “Ekmek, Adalet, Özgürlük” sloganlarıyla eylemimizi sonlandırdık.

Kolektif 26A