Ben Alexis,Ben Beyza,Ben Çekvar! Biz’de 16 Yaşındayız.

12348168_933636760005319_767831559114032943_n

İSYAN DEVRİM ANARŞİ

Benim adım Beyza, katledildiğimde 16 yaşındaydım. Kırıkkale’de bir gece arkadaşımda kaldığım için “namuslu” babam tarafından katledildim. “Namuslu” babam arkadaşıma gitmememi söylediği halde arkadaşıma gittim. Sabah eve geldiğimde babam namusu için beni sekiz kere bıçakladı. Ölmedim. Yaralıydım. Ölmediğimi anlayan babam, su dolu leğende beni boğdu. Namuslu babam için “Suçluydum” ve cezam ölümdü. Şimdi babamın sırtı, şanını, şerefini, namusunu koruduğu için polislerce sıvazlanacak; savcılıkta sorgulanmayacak ve yargılandığında ise çok indirimli bir dinlenme ile ödüllendirilecek.

Benim adım Çekvar, katledildiğimde 16 yaşındaydım. Amed, Sur’da işgalci devletin sokağa çıkma yasağında sokakta olduğum için polis tarafından vurularak yaralandım. Çıkılması yasak olan sokakta, sokaktakilerce hastaneye taşınmak istendim. Polis beni taşıyanlara saldırdı. Annemlerin ağıtları arasında polislerce engellenerek kan kaybından katledildim. İşgalci devlet için suçluydum çünkü kardeşimle, liseden – mahalleden arkadaşlarımla, abimle, teyzemle, amcamla ve dedemle sokaklardaydık. İşgalci devletin polisi Sur’a giremesin, girip de katliamlar yapamasın diye hendek kazıyor, barikatlar kuruyorduk. Cezam ölümmüş ve polislerce katledildim. Şimdi işgalci devlet polislerine ikramiye dağıtacak onları ödüllendirecek.

Benim adım Alexis, katledildiğimde 16 yaşındaydım. Atina’da faşist polisler tarafından anarşist olduğum için vurularak katledildim. Beni öldürdüler çünkü ben bir anarşisttim. İktidarın ve mülkiyetin olmadığı paylaşma ve dayanışmayla dolu bir dünya için mücadele ediyordum. Ezenlerin kapitalist devletlerine karşı koyan biz ezilenler için örgütleniyordum ve isyanı arttırıyor bir devrimi büyütüyordum. Bu ölmem için yeterli bir suçtu ve cezam ölümdü.

Biz Alexis gibi, Çekvar gibi ve Beyza gibi devlet ve devlet anlayışı içerisindeki tüm otoritelere karşı koyanlarız. 16 yaşında katledilmek kaderimiz değil. Bu katliamları asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz. Ve katliamların sorumlusu devleti yıkana dek! İSYAN DEVRİM ANARŞİ.

(Alexis, Çekvar ve Beyza gibi 16 yaşında katledilen kardeşlerimize ithaf edilmiştir. Saygı ve sevgiyle selamlıyoruz)

LİSE ANARŞİST FAALİYET