Devlet 35 İnsanı Katletti!

Kürt halkı yıllardır dilini, kültürünü, varlığını yok sayan T.C devletine karşı özgürlük mücadelesini sürdürüyor. Devlet ise buna karşı zulmetmeye, katletmeye devam ediyor. Bugün insanlar sadece Kürt’üm dedikleri için, özgür bir yaşam istedikleri için köyleri boşaltılıyor, ormanları yakılıyor, zindanlara kapatılıyor, kurşun yağmurlarına tutuluyor, bombalarla katlediliyor.
Devlet şimdi de Şırnak’ın Uludere ilçesinde Gülyazı (Bujeh) Ve Ortasu (Roboski) köylerine 1 saatlik mesafede sıfır noktasında katırlarla benzin ve şeker taşıyan köylülere bomba yağdırdı.

T.C devletinin yaptığı bombardımanla yarısının yaşları 16-18 arasında değişen 35 insan katledilmiştir. 90’lı yıllarda gazete ve dergi bürolarını bombalayan, halkı hapishanelerinde işkenceden geçiren, yüzlerce kişiyi gözaltıların da katleden, köyleri yakan-boşaltan Devlet yine bir katliam yapmıştır. Çünkü Devlet Katliamın kendisidir. Devlet silahı, ordusu, mahkemesi, kanunu, polisi ile her zaman halkları sindirmeye, baskı altına almaya çalışmıştır ve tüm bunlara karşı isyan edenleri, direnenler ise her zaman katletmiştir. İstedikleri kadar sindirmeye çalışsınlar isyanımız bitmeyecek, İstedikleri kadar yok etsinler, katletsinler direnişimiz sürecek.

BÜTÜN DEVLETLER KATİLDİR!
KATİL DEVLET HESAP VERECEK!

Bombalarla Katledilen Köylülerin İsimleri Şöyle;

Seyit Enç, Özcan Uysal, M. Ali Tosun, Yüksel Ürek, Salih Ürek, Nadir Alma, Mehmet Encü, Nevzat Encü, Hamza Encü, Şervan Encü, Cemal Encü, Osman Encü, Şıvan Encü, Bilal Encü, Mahsum Encü, Salih Encü, Haki Encü, Serhat Encü, Adem And, Savaş Encü, Çetin Encü, Selahattin Encü, Bedran Encü, Hüseyin Encü, Aslan Encü, Cevat Encü, Erkan Encü, Selman Encü, Zeydin Encü, Orhan Encü, Fadıl Encü, Vedat Encü, Cihan Encü, Fikret Encü, Hüsnü Encü, Erkan Encü.

Katliam Sonrası Katırlarla Cenazeler Taşınıyor

Onbinlerce Kişi Cenazeleri Mezarlığa Götürüyor