Gençliğimizi Tüketen Mabetlere Karşı Liseliler İSYANA!


Gençliğimizi tüketen, beyinlerimizi sistemin bilgisi ile dolduran , bizleri duvarlar arasına sıkıştırıp itaat etmeye zorlayan, karakterlerimizi sistemin içerisinde devamlı tüketen bireyler olarak belirleyen ve köle olarak devamlı çalıştıran kapitalizmin mabetlerine ve gençliğimizi çalan okulara karşı liselileri isyana çağırıyoruz.

1981 yılında darbeci iktidar 24 Kasım’ı öğretmenler günü ilan etmiş. Gençliğin bastırılması ve sindirilmesinde öğretmenlere büyük bir rol biçmiştir. Bugün de bizden; attıkları tokatı,giydirdikleri tek-tip üniformaları, kafamıza yerleştirdikleri şövenist duyguları ve yediğimiz azarları kabullenip, bu yaptıkları için onları kutlamamızı istiyorlar. Bir de utanmadan armağanlarla onları mutlu etmemizi, sevindirmemizi istiyorlar. Merak etmesinler onları 24 kasım haftasında en iyi armağanımız ‘isyanımız’ ile karşılayacağız.

Geçen yıllarda tüm eğitim karşıtları ve mağdurları isyanlarını okulları kilitleyerek, kuşlama ve yazılama yaparak göstermişti.
Bu sene de tüm liselileri kapatıldıkları okullara ve kendilerini tüketmeye çalışan kapitalizmin mabetlerine karşı isyana çağırıyoruz.

Lise Anarşist Faaliyet

[email protected]