Paylaşan Liseli, Korkak Wali


Wali:Terör örgütü ‘Öz savunma gücü’ yapılanması ile kentte lise gençliğini protestolar ve olayların içine çekmeye çalışıyor. Bazı radikal sol örgütlerle işbirliği de yaparak lise gençliğine protesto ve boykot zemini yaratmaya çalışıyorlar. Liselileri tahrik etmeye çalışıyor. Sarıyer Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde yaşanan kantin protestosunu da bu yönden titizlikle inceliyoruz’ dedi.

‘Lise kantininde fiyatlara zam yapılınca bazı öğrenciler, evden getirdikleri yiyecekleri okul arkadaşlarıyla paylaşarak zam yapan kantini protesto ediyorlar. Okul yöneticilerinin haber vermesi ile olay yerine polis geliyor. Olayın başlangıcında üç kişi var, iki tanesi öğrenci değil. Bir tanesi öğrenci, sonradan onlara bir öğrenci daha katılıyor. Bunun üzerine talimat verdim; hem o okul kantini hem de tüm İstanbul’daki kantinleri incelemeye aldık. Kantinlerden kaynaklı sıkıntı yaşanmasını istemiyorum‘ diye konuştu.

Bencilleştiren kantin kültürüne karşı “Behçet Kemal Çağlar Lisesi” öğrencilerinin oluşturduğu paylaşma masası okul idaresini, polisi ve waliyi korkutmuş olmalı. Okul idaresi paylaşma masasına saldırdı, Polis arkadaşlarımıza saldırıp gözaltına aldı, şimdi ise İstanbul Walisi de bizlere saldırıyor. Wali radikal sol örgüt diyor; biz radikali gazete, solun bir kısmını iyi bir kısmını kötü, terörü devlet(idare-polis-wali), örgütü de “örgütlü bir halkı hiç bir kuvvet yenemez” den biliriz. Wali de bizi bilecekse paylaşma ve dayanışma masamızdan, boykotumuzdan, isyanımızdan bilsin.

Ey Wali bu da sana slogan olsun;

Gelsin İdare, Gelsin Polis, Gelsin Wali İnadına Paylaş, İnadına Paylaş

İnadına Özgürlük!