Şimdi Anarşizm Zamanı

10 Haziran pazar günü Sınavlara Karşı Miting’de ŞİMDİ ANARŞİZM ZAMANI pankartı ile sınavlara,eğitime,paylaşma masalarına yapılan müdahalelere,iktidarlara ve otoritelere karşı isyanımızı Lise Anarşist Faaliyet olarak gösterdik.
Pazar günü saat 14:30 da başlayan yürüyüşte yol boyunca ‘İsyan Devrim Anarşi, Yaşasın Paylaşan Liselinin İsyanı, Ne Okula Ne Kışlaya Liseliler İsyana, Biji Azadi Biji Anarşi, Okul Köle Fabrikasıdır,İktidarlara…. , Otoriteye…., Kapitalizme…., Statüye…., Cinsiyetçiliğe…, Eğitime….,Sınavlara… İsyan’ sloganlarımızı haykırdık.
Arama noktalarına gelindiğinde ‘ Sınav stresi yüzünden ölen arkadaşlarımızı anıp, liselileri şimdi paylaşmaya, dayanışmaya ve anarşizme çağırdık. Arama noktalarında kara bayrak,flama ve pankartımızı bırakarak anarşizmi sembol eden hiç bir unsurla arama noktalarından geçmedik.
Yıl boyunca liselerde kurulan paylaşma masalarına müdahale eden ve peyniri, zeytini, ekmeği bir suç unsuru gösteren idare ve polise isyanımızı suç unsurlarınla polislerin arasından geçerek gösterdik. Polisler elimizdeki malzemeleri kontrol ederken de Yaşasın Paylaşan Liselinin İsyanı sloganını attık.