Tacizden Serbest Bırakılan Erkek, “Erdoğan’a Hakaret”ten Tutuklandı

Antakya’da, sosyal medya üzerinden Gülay Mübarek’e tehdit ve taciz mesajları gönderen Erdoğan Küpeli taciz suçlamasıyla gözaltına alındı. Mahkeme tarafından taciz ve tehdit için adli kontrolle serbest bırakılan Küpeli, sosyal medya yazışmalarında, TC Cumhurbaşkanı “Erdoğan’a” hakaret içeren unsurlar olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

29 yaşındaki Gülay Mübarek. ile  sosyal medya üzerinden 2 yıl boyunca arkadaş olan Erdoğan Küpeli, 2 yıl sonra Gülay Mübarek’in görüşmeyi kesmesinden sonra kadını çeşitli mecralardan taciz etmeye başladı. Gülay suç duyurusunda bulundu ve Küpeli gözaltına alındı.

Tacizci erkeğin duruşması, bizlere yıllardır bildiğimiz, devletin tacizciden yana tavrını gösterecek derken, başka bir tavrını daha gösterip bize paket halinde sundu. Erdoğan’a Hakaret…

Duruşmada, Mübarek’in kendisine iftira attığını söyleyen tacizci, tehdit ve taciz suçlarından mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak incelemeler sırasında Küpeli’nin TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içerdiği söylenen yazışmalarının bulunması, tacizden serbest bırakılan erkeğin, devletin muhaliflere gözdağı vermek için kullandığı yöntem sayesinde tutuklanmasını sağladı (!)

Kim bilir, belki de yazışmalarda “hakaret” ettiği kişi Cumhurbaşkanı olan Erdoğan değil de, kendisi olduğunu söyleseydi tutuklanmaktan kurtulabilirdi. Ancak o da çok mümkün değil gibi görünüyor. Ne de olsa, alışkın olduğumuz bir başka senaryo daha var.

Reis’in Erdoğan Olduğu Tescillendi(!)