Ağam Eğlenir Bizimle: ”En azından bu işten güzel bir tekneniz olmuş”

ABD Başkanı, Florence Kasırgası’nın arka bahçesine yat uçurduğu aileye ”En azından bu işten güzel bir tekneniz olmuş” dedi.

ABD’de en az 37kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan Florence Kasırgası’nın sular altında bıraktığı Kuzey ve Güney Karolina eyaletlerini Başkan Donald Trump “ziyaret etti”. Ziyareti sırasında Trump, bölge insanıyla adeta dalga geçti.

Kasırgadan etkilenen bölge sakinlerine “sonuna kadar sizinleyiz” dedikten sonra sahip olmadıkları büyük beyaz bir yatı rüzgar tarafından uçurulmuş ve arka bahçelerine konmuş halde bulan aileyle de dalga geçti: ”Bu sizin kendi tekneniz mi yoksa sizin tekneniz haline mi geldi? En azından bu işlerden güzel bir tekne edinmişsiniz. Yasa ne diyor? Belki de sizin tekneniz olur artık.”

Bir yardım toplantısı sırasında sahibi olduğu golf kulübünün de yer aldığı Norman Gölü çevresinde durumun nasıl olduğunu sordu. Toplantıya katılanlara ”Neden olduğunu size söyleyemem ama, ama o bölgeyi seviyorum” diye ‘espri’ yaptı.

Kameralar, Trump’ın eline gıda yardımı tutuşturduğu bir kişiye ”Keyfini çıkar” dediğini de yakaladı.

Florence Kasırgası’nın etkili olduğu bölgelerden biri olan Kuzey Karolina’da yağmurun devam etmesiyle sel sularının daha da kabarması bekleniyor.