Tacizci Öğretmen Yaptıkları Açığa Çıkınca Suçu Şeytana Attı

Tekirdağ’da bir imam hatip lisesinin felsefe öğretmeni, 15 yaşındaki öğrencisine cinsel içerikli mesajlar attığı açığa çıkınca suçu şeytana atıp ailesinden özür diledi.

Çocuğunun sosyal medya mesajlarını gören kadın, tacizci öğretmenin mesajlarını görünce öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olay açığa çıkınca aileye 3 sayfalık özür mektubu da yazan tacizci öğretmen ifadesinde, kişisel bilgisayarında bulunan ve silemediğini iddia ettiği pornografik videoları silmesi için öğrencisinden yardım istediği ancak onun da başaramadığını söyledi.

Özür mektubunda ise şu ifadelere yer verdi;

“Tatlışım, öptüm paşam, güzel oğlum kelimelerini kullanmışım. İnanın hanımefendi ben bütün öğrencilerimi çok severim. Ben kendi çocuklarıma da öyle hitap ederim. İstemeden de olsa size tuhaf şeyler yaşattığım için özür dilerim. Ben hakkımı helal ediyorum, sizler de helal ederseniz sevinirim. Okulum için çok endişeleniyorum. Sizlerden ricam eğer mümkünse şikayetinizden vazgeçmeniz. Ama yapmazsanız da canınız sağ olsun. Unutmayın onlar bizim evlatlarımız, onlara karşı en ufak bir şeytani kaygı güdemeyiz. Eğer şeytan yanılttıysa ve yanlış bir şey yapmışsak Allah’a sığınırız. Siz de haklısınız beni hiç tanımıyorsunuz ki.”