Patlama Değil Kadın Cinayeti: Gamze’yi Odaya Kilitleyip Evi Ateşe Verdi

Aydın Nazilli’de yaşadığı evde meydana gelen patlamada yaşamını yitiren Gamze Esen‘in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Yapılan incelemede Esen’in erkek arkadaşı Fatih Alp Ü.‘nün benzin döküp evi ateşe verdiği anlaşıldı. Kızının cenazesinde fenalaşan baygınlık geçiren acılı anne ise Fatih Alp Ü.’nün evi ateşe vermeden önce Gamze Esen’i darp edip odaya kilitlediğini söyledi.

Nazilli’nin Dallıca Mahallesi Nohutçu Kahveleri mevkisinde önceki gece Fatih Alp Ü. (41) ile Gamze Esen’in (37) birlikte yaşadıkları dubleks evde patlama meydana gelmişti. İtfaiye ekipleri tarafından evden yaralı olarak çıkartılan Gamze Esen ve kendi imkanlarıyla dışarıya çıkan Fatih Alp Ü., ilk müdahalelerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne ardından da İzmir Bozyaka Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti. Vücudunun büyük bölümünde cam kesikleri ve yanıklar oluşan Gamze Esen, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Kapıyı kilitleyip evi ateşe vermiş

Patlamayla ilgili olarak yapılan araştırmada, evi Fatih Alp Ü.’nün ateşe verdiği belirlendi. Dini nikahlı eşi Gamze Esen ile tartışan Fatih Alp Ü.’nün, Gamze Esen’i üst kattaki bir odaya kilitledikten sonra benzin döküp evi yaktığı öğrenildi.

“Gamze o evden asla çıkamazdı”

Katledilen Gamze Esen’in cenazesinde konuşan anne Şenay Alvan, “Söyleyecek bir şey yok. Yakmış kızımı. Önce darp etmiş, sonra kapıyı önünden kilitleyip ateşe vermiş. Dün gidip evi gördüm, savaş çıkmış gibiydi. Gamze o evden asla çıkamazdı, o evden kimse çıkamazdı. Her yer kan, her yer kandı. Kimse çıkamazdı” dedi.