Aleyna Çakır’ı Katleden Erkeğin Annesinin Cansız Bedeni Ormanda Bulundu

3 Haziran günü katledilip cansız bedeni Ankara’da bir evde bulunan Aleyna Çakır’ı katleden ve daha öncesinde Çakır’a uyguladığı şiddet görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak paylaşan Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun’un cansız bedeni Keçiören’de bir ormanlık arazide bulundu.

Baygın halde olan Aleyna Çakır’a şiddet uygularken Instagram’dan canlı yayın yapan Ümit Can Uygun, Çakır’ın cansız bedeninin bulunması üzerine tutuklanmış ve ifadesinin ardından her zamanki gibi serbest bırakılmıştı. Bununla da yetinmeyen Uygun, Aleyna Çakır’ı öldürdüğünü Instagram’dan açıklamış ve olayı araştırdığı için Müge Anlı’ya tehditler savurmuştu. Katil erkek tabi hala serbest.

Dün gece saatlerinde, katil Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun’un cansız bedeni Keçiören’de ormanlık bir alanda yanında bir “intihar notuyla” bulundu.

Ancak, “intiharın” ardından, Ümit Can Aygün’ün yakın arkadaşı Tayfun Kürkçü adına olay anında açılan bir Instagram hesabından yapılan paylaşımlar ve anne Aygün’ün cansız fotoğrafları, olayın intihar süsü verilerek algı oluşturma amaçlı gerçekleştiğini düşündürtüyor.

Bununla birlikte, katil Ümit Can Uygun’un da dahil olduğu aile üyelerinin olay yerinde yaptığı tehditkar açıklamalar ve Süleyman Soylu’ya verilen mesajlar Gülay Uygun’un ölümüne yönelik şüpheleri arttırıyor.