Nadira Kadirova’nın Odasından, Boğuşma İzlenimi Veren Görüntüler Ortaya Çıktı

AKP’li Şirin Ünal’ın evinde yaşamını yitiren ve dosyası kapatılan Nadira Kadirova’nın kaldığı odanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde odadaki eşyaların devrildiği ve etrafa dağıldığı görülüyor. Avukat İlyas Doğan görüntüleri “Odada boğuşma yaşandığını düşünüyorum” diye yorumladı.

Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre, videoda polisler Kadirova’nın odasında olay yeri incelemesi yaparken, odadaki dağınıklık dikkat çekiyor. 

Videoda, yere düşen bir saksı, etrafa saçılan kum ve çiçekler, ters dönmüş bir sehpa yere düşerek devrilen bir abajur da görülüyor. Nadira Kadirova’ya ait olduğu tahmin edilen çantaların yerde olduğu da kameralara yansırken 3-4 ayrı yerdeki kan izleri de dikkat çekiyor.

Kadirova ailesinin avukatı Prof. Dr. İlyas Doğan, “Odada bir boğuşma yaşandığını düşünüyorum. Üç ayrı bölgede kan birikmesi var ve üçü de birbirine mesafeli alanlarda. Halının üzerindeki üç farklı alanda kan görülürken bir de yatağın üzerindeki yorgandaki kan göze çarpıyor. Ayrıca, olay yeri inceleme ekibine, yani emniyet mensupları AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın kızı Duygu Ünal’ın eşlik ettiği görülüyor. Bu tamamen usule aykırıdır” diye konuştu.

Nadira Kadirova’nın ağabeyi Muhammed Ali Kadirov daha önce verdiği bir demeçte, ortaya çıkan bu görüntüleri destekleyen bir açıklama yapmış, “Kardeşimin önce darp edildiğini, kafasına sert bir cisimle vurulduğunu ve ardından uzak mesafeden ateş edilerek öldürüldüğünü düşünüyorum. Kesinlikle kardeşimi önce dövmüşler ve ardından da vahşiler gibi vurmuşlar” demişti.