Askere gitmemek için her şeyi yaparım!

ESKİŞEHİR’de ailesine ve arkadaşlarına, “Kimse beni zorla askere götüremez” dediği öne sürülen 23 yaşındaki Uğur Yiğit, apartmanın bodrum katında çarşafla kendini asarak yaşamına son verdi. Yiğit’in önümüzdeki günlerde askere gideceği belirtildi.

Akarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki Sever Apartmanı’nın bodrum katında dün saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda işsiz olan Uğur , yatak çarşafını su borularına bağlayarak kendini astı. Aynı apartmanda oturan baba Ali Yiğit oğlunu asılı görünce, çarşafı bıçakla kesip oğlunu indirdi ve komşularından yardım istedi. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ambulansındaki sağlık ekibinin çabalarına rağmen Uğur kurtarılamadı. Uğur’un cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ailesi Uğur’un bekar olduğunu, önümüzdeki günlerde askere gideceğini ancak gitmek istemediğini, yakın çevresine de “Kimse beni zorla askere götüremez. Askere gitmek istemiyorum. Askere gitmemek için her şeyi yaparım” dediğini öne sürdü.

Sokak