İMF’nin şirketi, Katil Mavi

IMF-DB toplantılarının yapıldığı şu günlerde kapitalist katillere bu işin bu kadar kolay olmadığını gösterdik.

Kot beyazlatma işlemi sırasında püskürtülen kumlar, bu işi yapanları önce silikozis hastası ediyor, sonra öldürüyor. Bu insanların hayatlarını karartan bu katil şirketlerin patronları ise sorumlu olduklarını kabul etmiyorlar. Üstelik bu yöntemin tehlikesiz olduğundan söz edip yalan söylemeye devam ediyorlar. Biz durup beklemeyeceğiz, ölümleri bir bir seyretmeyeceğiz.

mavijeans_nisantasi

İMF’nin şirketlerinden biri olan Mavi Jeans’ın Nişantaşı mağazasının önünde toplanarak ölüm getiren kotlarını üzerimizden çıkartıp, dükkanlarına fırlattık.

BURASI İSTANBULSA SİZ DE KATİLSİNİZ

İstanbul’un kuşatılmasından, koşturmacasından anlıyorsunuzdur. Dünyanın önemli insanları buradalar, toplantılar yapmaya, bizler adına kararlar almaya ve bunları uygulamaya geldiler. Onların ve şirketlerinin ne yapmak istediklerini biz çok iyi biliyoruz. Onlar ölene kadar çalışmamızı, onlar için çılgınca almamızı, yarattıkları zülmü görmeden, duymadan, bilmeden sahtekarca yaşamamızı istiyorlar. Onlar “para, para, para” istiyorlar.

Bu şirketlerden biri de sizsiniz. Çünkü sizin insanlık dışı koşullarda ürettirdiğiniz kotlarınız bu güne kadar 44 insanı öldürdü ve binlerce insanı hasta etti. Çünkü sizler; başka ülkelerde yasaklanmış “taşlama, kumlama” işini burada imajınız zedelenmesin diye taşeron şirketlere yaptırıyorsunuz. Doğrudan öldürüyorsunuz.

Bu işten sıyrılmanın yolunu ise bulmuşsunuz, medyayı kullanarak yalanlarınızla, yüzsüzlüğünüzle çıkıp açıklamalar yapmaya da utanmıyorsunuz. Çalışma bakanlığı “bu iş artık yasak” dedi. Zaten yasak olanı vicdansızca yaptırmaya devam eden, izbe bodrum katlarında insanların hayatlarını karartmaya devam eden siz değil miydiniz? Bu insanlar bir bir ölürken yasak olduğunu bile bile seyredenler ve göz yumanlar devletin yetkilileri değil miydi? Şimdi memleketinde ölmeyi bekleyen insanlar ve onların eşleri, çocukları için yasaklarınız hiç bir işe yaramayacak. Biz sizi tanıyoruz, onlar sizi tanıyorlar. Tek nedeniniz var; “daha fazla kar”, tek çözümünüz ise “öldürmek”

Burası İstanbulsa Mavi jeans SİZ DE KATİLSİNİZ.

Bugün burada ölüm saçan kotlarınızı size fırlatmaya geldik. Siz daha çok kazanasınız servetinize servet katasınız diye insanları öldürmenize göz yummayacağız, imaj uğruna beyazlattığınız kotlarınızı giymeyeceğiz, almayacağız.

IMF’nin şirketi, katil MAVİ.

İstanbulAhali

Sokak