Bomba Patladı! -Bildiri

Bir bombanın üzerinde oturuyordun ve artık o bomba patladı. 160 dakikanı harcadın ve sınava girdin. Okulundakiler ve ailen seni bu sınav için itinayla hazırladı, artık sona yaklaşıyorsun. Sınavın stresiyle geçen bu bir sene cehenneme dönüştü. Çalışmak zorunda olduğun günler ne kadar çekilmesse, kendine ayırdığın dakikalarda sınav stresiyle çekilmez hale geldi. Ve artık sınav da bitti. Artık sınav sonucunu beklemeye başladın.

Peki sen bitmesini istiyor musun?

İstemiyorsun, çünkü korkuyorsun ve panik halindesin. Hangi kabloyu kesersen kes bomba elinde patlayacak bunu biliyorsun. Bitsin diye beklediğin bu azap yılının son anları senin için daha büyük bir ızdıraba dönüştü ve gün geçtikçe korkun büyümeye devam ediyor.

Bunca stres iyi bir gelecek, kazançlı bir iş yada üniversite ile gelecek özgürlük için miydi? Yoksa sınava programlı bir bomba gibi sadece patlayacak ve duracakmısın. Vakit geldiğinde olacak şey kazanılan bir sınav, ya kaybedeceğin şeyler?

Stresin de tam bu yüzden. Hayatının a-b-c-d şıklarından ibaret olmadığını er geç anlayacak, otoritenin baskınından tiksinecek, kendine acıyarak kıvranacaksın. Mutlu yada özgür olmayacaksın. Çünkü sistem seni yeniden eline alacak ve senin için bir hayat hazırlayacak.

Bizler seni özgür bir dünya için kavgaya çağırıyoruz, ve sen arkadaşım hayatını kendi ellerine al ve bu ızdıraba bir son ver!