Devrimci Partili Ozan Utku Taşkın Araba Çarpması Sonucu Yaşamını Yitirdi

Devrimci Parti üyesi Ozan Utku Taşkın Samsun’da kaldırımda yürüdüğü sırada araba çarpması sonucu yaşamını yitirdi

Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda Şebnem V.’nin kullandığı otomobil, önünde seyir eden özel harekat polisi Emre B.’nin motosikletine arkadan çarparak sürükledi. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra yol kenarındaki çöp konteynerine ve ardından kaldırıma çıkarak o sırada kaldırımda yürüyen Ozan Utku Taşkın’a çarptı.  Otomobil daha sonra bir kafeteryanın içine girerek durabildi. O sırada kafeteryada oturan Muhammet Emre K. otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kazada otomobilin içinde bulunan sürücü Şebnem V. ile çocukları T.U.V. ve T.U.V. de yaralandı.

Yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaldırımda yürüdüğü sırada otomobilin çarpması sonucu sürüklenen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümü öğrencisi Ozan Utku Taşkın tedavi edilmek üzere kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Devrimci Parti üyesi olan Ozan Utku Taşkın’ın cenaze töreni yarın ikindi vakti memleketi Sinop-Ayancık’ta yapılacağı öğrenildi.
Cenaze töreni için Samsun’da Gar önünden saat 09.00’da otobüs kaldırılacak.