Engin Ardıç, Tutarsızlığını Üslupsuzluğunla Harmanlamış Bugün

Adam Küfrü, aşağılamayı seviyor. Engin Ardıç’ın küfürsüz, aşağılamasız bir köşe yazısına denk gelemezsiniz. Yazılarını yayınlayanlar da seviyor bu üslupsuzluğu şüphesiz! Hani köşe yazarlarının kendine has bir üslubu olur ya, işte bu da Ardıç üslubu.

Herkes Putin-RTE görüşmelerini yazıyor, Ardıç niye eksik kalsın? Hem de yazının başlığını neden küfürlü atmasın? Domatesi falan boşverin diyor, Rusya ile TC birlikte ortak silah üretecek müjdesi veriyor!

TC’nin, NATO ve ABD’nin boyunduruğundan çıkacağının en büyük göstergesidir bu diyor. Trump, sonuç olarak ABD başkanı ne söylerse söylesin dış politikada güvenilmez diyor.

Bir köşe yazarının, yazdığı gazetenin yazılarını iyi okuması şart! Trump’ın ABD’de başkan seçilmesinden bu yana, ama özellikle Suriye’de rejimi vurmasından bu yana, ağzından ABD’siz dış politika çıkmayanlar, konsept güncellemelerini ABD karşıtı, Rusya yanlısı bir yerden yapıyorlar. Hadi bunu da kenara koyalım, Engin Ardıç sen yazılarını hiç okumaz mısın? Birkaç yazı öncesine kadar Trump-RTE ortaklığının dünyada yeni güç olduğunu yazmadın mı?

Damdan çardağa atlamak diye bir deyim vardır. Mantık bağı kurmadan konudan konuya geçmeyi, tutarsızlığı anlatır. Engin Ardıç sen, damdan çardağa atlarken kafanı kıranlardansın!