Antalya’da Fanatik Taraftar Terörü: Büfe Çalışanına Saldırdılar

Antalya’da bir grup fanatik taraftarın, bir büfe çalışanına saldırdığı ortaya çıktı. Geçen pazar günü Antalya Stadyumu’nda oynanan Göztepe- Eskişehirspor maçında meydana gelen olay öncesinde, Akdeniz Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi Şuayip Çiftci, 3 arkadaşıyla birlikte maç günü statta 50 TL yevmiye karşılığında görev aldı. Daha önceki maçlarda da büfede çalışan Çiftci ve kendisi gibi öğrenci olan iki arkadaşı maçtan önce saat 15.00’te, Eskişehirsporlulara ayrılan tribünlerde bulunan büfelerin başına geçti.

Büfedeki fiyatları pahalı bulan taraftarlarla büfe çalışanları arasında zaman zaman tartışmalar oldu. Çiftci ve arkadaşları tepkili taraftarları, “Biz de öğrenciyiz, harçlığımızı çıkarmaya geldik. Bize söylenen fiyatlar üzerinden satış yapıyoruz” diyerek ikna etmeye çalıştı.

Şuayip Çitçi, maç boyu taraftarların sözlü taciz ve saldırılarına maruz kaldıklarını belirterek, bir taraftarın 20 litrelik çay kazanını başından aşağı döktüğünü söyledi. Saldırgan taraftarların büfenin kasasını da yağmaladığı ortaya çıktı. Eskişehirspor taraftarlarından şikayetçi olduğunu söyleyen Çiftçi,  ailesinin Eskişehirspor Kulübü’nü aradığını ancak hiçbir yetkiliye ulaşamadığını belirtti.