Kadına İşkence Yaparak Dışkı Yedirmeye Çalışan Erkek Gözaltında

Ağrı’nın Patnos ilçesi Andaçlı köyünde şiddet uyguladığı kadına dışkı yedirmeye çalıştığı görüntüleri sosyal medyada yayınlanan Mehmet Şakir Şahin gözaltına alındı.

Evli ve iki çocuk babası Mehmet Şakir Şahin yayınladığı videoda sopayla vurarak, tekme atarak eşine çocuk bezindeki dışkıyı yedirmek istiyor. Mehmet Şakir Şahin. “Eğer yapmazsan seni paramparça ederim. Al bu boku ye, hadi acele et. Al ağzına koy. Ağacı senin sırtında kırdım, bir parça kaldı, şimdi başında kıracağım. Boku al yüzüne çarp, çık git” diyerek tehdit ediyor.

Tehditlere ve işkenceye karşı kadın  ise, “Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kuran’ın hatırına beni bırak” diye karşılık veriyor. Hem videoyu çekip, hem de tekme ve sopa ile eşine vuran işkenceci kocanın yaptıklarına dayanamayan kadın, sonunda elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor. Midesi bulanan kadın kusmak için tuvalete giriyor.

Bunun ardından sosyal medyada paylaşılan ve hızla yayılan görüntüler sonrasında işkence yapan erkek Mehmet Şakir Şahin gözaltına alındı.