Evli Olduğu Kadını Yüzünden Bıçakladı; Serbest Bırakıldı

Konya’da, Musa Türkmen , tartıştığı eşi Rukiye Türkmen’i  yüzünden bıçakladı. Yüzünün her iki tarafından da yaralanan ve sol yanağına çarpı işareti atılan kadın, hastaneye kaldırıldı. Musa Türkmen ise ifadesinin alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, geçtiğimiz pazartesi saat 10.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Turgut Reis mahallesi Sözbir sokakta meydana geldi. Musa Türkmen, evde eşi  Rukiye Türkmen ile tartışmaya başladı.Tartışma sonrasında Musa Türkmen eşini yüzünden bıçakladı. Yüzünün her iki tarafından da yaralanan ve sol yanağına çarpı şeklinde yara açılan kadının yardımına komşuları koştu. Olay sonrası şoka giren genç kadın, komşuları tarafından çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzünde derin kesik izleri bulunan kadının ameliyata alındığı öğrenildi.

Musa Türkmen ilk ifadesinde, ‘namus meselesi’ bahanesiyle eşini bıçakladığını ileri sürdü. Polisteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen saldırgan erkek Musa Türkmen çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Saldırgan erkeğin, serbest kaldıktan sonra sosyal medya hesabından “Sonunda özgürüm. Allahım herşeyi görüp hayrını veriyor. Şükürler olsun” diye yazdığı görüldü.