Eski Eşinden Kaçarken 17 Yaşındaki Oğlu ve 21 Yaşındaki Kardeşi Tarafından Öldürüldü

Erk’ek iktidarından kurtulmak için eşinden boşandıktan sonra Van’dan İstanbul’a gelip yaşam mücadelesi vermeye çalışan 35 yaşındaki Mercan Karaer, 17 yaşındaki oğlu ve 21 yaşındaki kardeşi tarafından boş bir araziye getirilerek öldürüldü.

Söz konusu erk’ek katliamı, dün yani 8 Aralık 2017’de meydana geldi. İstanbul’a geldikten sonra bir temizlik şirketinde çalışmaya başlayan Karaer, 8 Aralık 2017’de akşam 7 sıralarında boş bir arazide başından, kolundan ve göğsünden vurularak katledildi. Boş araziden yükselen silah seslerini duyan tanıklar, kaçan 2 kişiyi gördüklerini anlattı. Açılan soruşturmayla birlikte tespit edilen kamera görüntülerinden Mercan Karaer’i vuran kişilerin 17 yaşındaki oğlu ve 21 yaşındaki kardeşi olduğu belirlendi. Ancak cinayetten sadece oğlu ve kardeşinin değil onlara emri verenlerin de sorumlu olduğu açık.

Erk’ek iktidarından kurtulmak için eşinden boşanıp İstanbul’da bir hayat kurmaya çalışan Karaer’in kardeşi ve oğlu tarafından boş bir arazide vurulmasından sonra elimizde kalan sadece nüfus cüzdanından elde edildiği açık olan bir fotoğraf oldu.