5 Aylık Bebeği Katledip Parka Bıraktılar

Antep’te 5 aylık bir bebek, buz kalıpları arasında bir çantanın içinde parka bırakıldı. Ortaya çıkan görüntülerde bebeğin dövülerek katledildiği görülüyor.

5 aylık olduğu söylenen bebeğin vücudunun bazı bölgelerinde kesik ve morluklar olduğu ve buz kalıbı ile birlikte 100. Yıl parkı içerisinde valiz içerisinde bırakıldığı belirtildi.

Otopsi raporuna göre  bebeğin başında kırık, vücudunda da morluklar bulunuyor ve bebeğin olaydan günler önce yaşamını yitirdiği saptanmış

MOBESE kayıtlarından 7 Aralık’ta Binevler Mahallesi’nde bir kişinin kucağındaki çocuğu dövdüğü görülüyor. Ayrıca bebeğin duvara vurulduğu da görüntülere yansırken, anne İhlas El Baho’nun da arkadan yürüdüğü görülüyor.

Görüntülerden sonra 24 yaşındaki Ziyad El Abdullah ile birlikte bebeğin annesi İhlas El Baho ve yanlarında bulunan bir kişi gözaltına alındı.

Annenin görüntülerle ilgili olarak, ayrıldığı eşinden olan bebeğin, sürekli ağladığı için şu an birlikte olduğu Ziyad El Abdullah tarafından dövüldüğünü söylediği öğrenildi.