ABD’de 13 Kardeş Zincirlenmiş Halde Bulundu

ABD’nin Kalifornia şehrinde 13 kardeş bir odada anne ve babaları tarafından karanlıkta yatağa zincirlenmiş halde bulundu. Yıllardır anne ve babalarından işkence gören 13 kardeş arasında 2 yaşında bir bebek de var. 

ABD basınında “Dehşet Evi” olarak nitelendirilen evde bulunan çocukların açlıktan ve pislikten ölmek üzere olduğu belirtildi. Eve giren polisler yaşları 2 ve 29 arasında değişen 13 kardeşin anne ve babaların tarafından yıllardır işkence görüp hapsedildikleri belirtildi.

Evde bulduğu cep telefonu ile kaçmayı başaran 17 yaşındaki genç kız polisi arayarak evi ihbar etti. Genç kızın 17 yaşında olduğu ama gördüğü işkenclerden dolayı 10 yaşında gözüktüğü bildirildi.

Çocukların babası 57 yaşındaki David Turpin savunma şirketi Northrop Grumman’da mühendis olarak çalıştığı ve yıllık 140 bin dolarlık geliri olduğu ve annelerinin de 49 yaşındaki Louise Turpin olduğu bir işte çalışmadığı evde çocuklarla kaldığı belirtildi.

Gözaltına alınan işkenceci anne ve babanın çocuklara işkence uygulamaktan 9 milyon dolarlık kefaletle yargılandığı belirtildi.

Bütün çocukların bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.