Polisler Bir Kokoreççide İş yeri Sahibinin Başına Silah Doğrulttu

Polislerin son yıllarda edindiği cürreti gözler önüne seren bir olay daha yaşandı. 8 Ocak’ta saat 23.00 sıralarında Karaman’ın Alacasuluk Mahallesi Özca Genç Caddesi’ndeki bir kokoreççide bir komiser yardımcısı ve özel harekât polisi garson dövdü, iş yeri sahibinin başına silah doğrulttu, müşterileri darp etti.

4 polis yemek yerken içlerinden komiser yardımcısı olan polis garsonu çağırdı ve ‘Neden bizimle daha çok ilgilenmiyorsunuz?’ diyerek kulağını çekip, tokat attı. Yemeğin ardından polisler, hesabı ödemek için kasaya gitti. Kasada duran iş yeri sahibi Fatih Taşkıran’ın, komiser yardımcısına, garsona neden tokat attığını sorması üzerine komiser yardımcısı Fatih Taşkıran’ı yumruklamaya başladı. Fatih Taşkıran da kasanın yanındaki kolonya şişesiyle polise vurarak karşılık verdi. Bu sırada diğer özel harekâtçı, önce kavgayı ayırmak isteyen iş yeri çalışanlarının arbedenin yaşandığı alana gelmesini engelledi, ardından da servis yapan garsonu dövdü.

TABANCASINI, İŞ YERİ SAHİBİNİN BAŞINA DAYADI

Komiser yardımcısı, belindeki tabancasını çıkarıp, iş yeri sahibi Fatih Taşkıran’ın başına doğrulttuğu da iş yeri kameralarına da yansıdı. Kokoreççideki diğer müşterilerin çağırdığı polis ekibi, 4 meslektaşını ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. İfadeleri alınan polisler serbest kaldı.