AKP İçin Artık CHP de Milli Güvenlik Sorunu

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “FETÖ’nün bir numaralı sanığı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır” sözlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Kemal Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu’nun CHP’si bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada Erdoğan’ı, darbe girişiminin siyasi ayağını ortaya çıkarmamakla suçlamıştı. “Askeriyedeki FETÖ’cüleri temizledik, milli eğitimdeki FETÖ’cüleri temizledik, yargıdaki FETÖ’cüleri de temizledik, o zaman OHAL niye var?” dedikten sonra AKP’nin darbenin siyasi ayağına çıkarmamak için OHAL’i sürdürdüğünü iddia eden Klıçdaroğlu, “FETÖ’nün bir numaralı sanığı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır” demişti.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal bir televizyon programında yaptığı konuşmada “Biz temizliğimizi yaptık ama CHP hiçbir temizlik yapmadı. Kılıçdaroğlu’nun danışmanı FETÖ’den tutuklandı. Bu haliyle Kemal Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu’nun CHP’si bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir.” diyerek bundan sonra CHP’ye yönelik operasyon olabileceğinin sinyalini verdi.