Havada Seçim Kokusu Var

Seçimler yakınlaştıkça politikacıların palavraları hız almaya başlıyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “Fitreye muhtaç hale gelen en az 6 milyon asgari ücretli ile ittifak yapacağız. Geçimini sağlayamayan memur ve emekliyle, borcunu ödeyemediği için tarlasını ekemeyen çiftçiyle, devletle rekabet içine giren besiciyle ittifak yapacağız” dedi.

Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Karamollaoğlu, İslam dünyasının son günlerde elim trajedilerle karşı karşıya kaldığını söyledi.

‘Geçtiğimiz günlerde Afganistan’da ABD destekli hava kuvvetlerinin hafızlık eğitimi gören çocukları bombaladığını, 100’e yakın çocuğun hayatını kaybettiğini anımsatan Karamollaoğlu, bir insanlık dramının yaşandığı Doğu Guta’da da çoğunluğu kadın ve çocuklardan 78 sivilin yaşamını yitirdiğini’ ifade ederken yanıbaşında Kürdistan’da katledilen insanları görmezden geldi.

Karamollaoğlu,  “İttifak yapacak mısınız?” sorusuna, her zaman ittifak yapmaya hazır olduklarını söyledi. Seçimlerde bol keseden konuşan politikacılar; her seçim yaklaştığında aynı yalanları söylemekten bıkmıyorlar. Seçim ile hiç ilgisi olmayanlar şu konuşmalardan seçim çalışmalarının startının verildiği anlaşılıyor. Yani hava da seçim kokusu var.