#ŞuleÇetİçinAdalet | Katili Tarafından İntihar Ettiği Söylenen Şule’ye Cinsel İşkence Uygulandığı Açığa Çıktı

Şule Çet, 28 Mayıs tarihinde Ankara’da bulunan bir plazada Çağatay Aksu ismindeki bir erkeğin cinsel işkencesine uğradıktan sonra plazanın 20’nci katından atılarak katledilmişti.

Gazi Üniversitesi’nde Sanat Tasarım öğrencisi olan 23 yaşındaki Şule Çet, Çağatay Aksu’nun ortağı oluğu şirkette çalıştığı sırada başka bir patron tarafından kovulmuştu.

Şule’yi tekrar işe dönmesini konuşmak için buluşmaya çağıran katil, görüşmeden sonra kadının gitmesine izin vermedi. Şule ise ev arkadaşına “Beni ara ve acil gelmem gerektiğini söyle. Adam bana takmış, bırakmıyor keşke gelmeseydim” mesajları atmıştı.

Katil Çağatay Aksu ise gözaltına alınmasına rağmen Şule’nin intihar ettiğini söyleyerek adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yapılan incelemelerde Şule’nin düştüğü pencerenin çevresinde ise, Şule’ye ait hiç bir parmak izine rastlanmadı. Otopsi raporunda ise Şule’nin tırnaklarında katil Çağatay Aksu’nun DNA’sına rastlandı. Katil bu kez de “Şule atlamasın diye tutmaya çalışırken oldu” diyerek serbest bırakıldı. Aynı otopsi raporunda cinsel işkence ve uyku tetikleyici uyuşturucu maddeye de rastlandı ve katil hala serbest.

Şule’nin abisi Şenol Çet ise, katilin en başından beri Çağatay Aksu olmasına rağmen hala serbest olduğunu kardeşinin doğum gününde intihar etmeyeceğini, bir sıkıntısının olmadığını açıkladı.

#ŞuleÇetİçinAdalet