Bekçiler Çöp Dökmeye Çıkan Gence ve Ailesine Saldırdı

Anakara Etimesgut’ta çöp dökmeye çıkan bir gence saldıran bekçiler, saldırıya tepki gösteren ailesine biber gazı sıktı, genci astım hastası babasının göğsüne ayakkabıyla bastı. Geçtiğimiz günlerde yaşandığı belirtilen saldırı, İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk tarafından duyuruldu.

Sık sık yaşanan halka saldırı olaylarıyla gündeme gelen bekçilerin son gerçekleştirdiği saldırıda, gencin 12 yaşındaki kardeşinin de karakola götürüldüğü belirtildi. Saldırının gerçekleştiği bölgedeki kameraların da söküldüğünü belirten Yetkin Öztürk sosyal medya hesabından şu bilgileri verdi:

 “Serkan isimli genç çöp dökmek için dışarıya çıkıyor. Bölgede görevli iki bekçi, apartmandan içeri girmek üzere olan gence neden dışarıda olduğunu soruyor. Çöp dökmek için çıktığını söyleyen genci bekçiler öldüresiye dövüyor. Olayı duyan ve müdahale etmeye çalışan gencin ailesine de biber gazı sıkılıyor. Astım hastası babanın göğsüne ayakları ile basıp teslim alıyorlar. Polis ve bekçi takviyesi ile 20 kişilik ekip ters kelepçe ile aile karakola götürülüyor.”