Tartışma Tekrar Alevlendi: AKP’li Vekil Akit’e Paçavra Dedi

Devlet iktidarının medya görünümündeki aparatlarından Akit adlı propaganda bülteninin  Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, çocuğa cinsel saldırıda bulunan tarikat şeyhi Fatih Nurullah ile ilgili bir “yazı” kaleme aldı.

Karahasanoğlu “yazısında” söz konusu cinsel saldırıda 12 yaşındaki çocuğu ve aileyi suçlayıcı ifadeler sarf etti. Karahasanoğlu “Şu an için çok kesin bir şey söylemek istemiyorum.. Ayrıntısını henüz net olarak öğrenemediğimiz, ağzı bozuk bir babanın iftiraları mı, yoksa ahiret inancını damarlarında akan kan kadar yakın hissedemeyen, ne oldum delisi şımarık bir şeyh mi, anlamak için biraz daha zaman ister…” şeklindeki sözleriyle cinsel saldırıda bulunan Fatih Nurullah’ı “ne oldum delisi, şımarık” diye tanımladı.

Karahasanoğlu’nun bu sözlerine tepki gösteren AKP İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, İstanbul Sözleşmesi tartışması sırasında, bir başka Akit “yazarı” Abdurrahman Dilipak’ın sözlerine de göndermede bulunarak, “…Büyük bir camianın namuslu kadınlarına fahişe demekte bir beis görmeyen paçavranın yazarı, esfeli safiline inmiş (cehennemin dibine inmiş) ahlaksız, sapık tecavüzcüye ise şımarık demekle iktifa (yetiniyor) ediyor!...” ifadelerini kullandı.