Kasiyerin, Eşine “Orkid Var” Demesinden Nem Kapan Erkek, Kasiyere Şiddet Uyguladı

Bir markette kasiyer olarak çalışan bir kişi, kendisine mağazada indirimli olan ürünleri soran kadına “Maske, duş jeli, orkid, bardak” yanıtını verdikten sonra kadının evli olduğu erkek tarafından saldırıya uğradı.

“Hassas duyguları”(!) incinen erkek, kasiyerin “Orkid var” demesinden nem kapınca “Bir ‘bayana’ orkid denmez” diyerek kasiyere çıkıştı. Daha sonrasında adama “İlk öncelikle bayan değil kadın…” diyerek konuşmaya çalışan kasiyerin sözünü “Ha bayan ha kadın ikisi de aynı, sen benim karıma orkid felan söyleyemezsin” diyerek saldırdı.

Saldırıya uğrayan kasiyer, olayı şöyle anlattı;

“Olay şu şekilde vuku buldu; benim kasiyer olarak görevim ”spot ürünleri” dediğimiz indirimli ürünleri her müşteriye nazikçe hatırlatıp isterseniz bunlara da bir göz atabilirsiniz demek. Aynı şekilde ”adam”ın yanındaki karısına da ”Şu tarafta spot ürünlerimiz var isterseniz bakabilirsiniz” dedikten sonra kadın bana ”hangi ürünler var” dedi ben de ”Maskeler duş jelleri, orkidler, çay bardağı setleri, diş macunu ve diş fırçaları indirimde” dedim. O da ”tamam” dedi kadın sonra çıktı ve ”Adam” parasını verdikten sonra bana ”Bir ”bayana” orkid söylenmez” dedi ben de ona ”ilk öncelikle bayan değil kadın” dememin üstüne ”ha bayan ha kadın ikisi de aynı diyerek sen benim karıma orkid felan söyleyemessin diyerek bana küfür etmeye başladı” ardından da gördüğünüz gibi darp.