Mehmet Ali Erbil Şarkıcı Ece Ronay’a Cinsel Tacizde Bulundu

Sunucu Mehmet Ali Erbil. şarkıcı Ece Ronay’a cinsel tacizde bulundu. Ronay, Erbil’in kendisine attığı mesajlar ve ses kayıtlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Mehmet Ali Erbil ise, yaptığı tacizin ardından, tuzağa düştüm diyerek her tacizci gibi, “mağdur olduğunu ve “Z kuşağının tuzağına düştüğünü” söyledi.

Erbil’in tacizini ifşa eden Ronay, Erbil’in arkadaşı ve polis olduğunu iddia eden bir kişi tarafından da tehdide uğradığını belirtti.

Ali Koç’tan Tacizci Erbil’e Destek

Ece Ronay’ın taciz mesajlarını ifşa etmesinin ardından kendisini aklamak için elinden geleni yapan Mehmet Ali Erbil, arkasına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u aldı. Beyaz TV’de yayınlanan ve her fırsatta LGBTİ+’lara nefret saçan magazin programı “Söylemezsem Olmaz”a katılan tacizci Erbil, yayını Ali Koç’un da izlediğini ve “Sakın altta kalma Mehmet Ali Bey, siz çok değerlisiniz(!) Türkiye için” dediğini aktardı.

Tacizci Mehmet Ali Erbil’e destek veren aynı Ali Koç, kendisiyle beraber KOÇ Grubu’nun da Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi’nin başlattığı “HeForShe” hareketinin destekçisi olduğunu ilan ederek Fenerbahçe’yi de harekete ortak etmişti.

Bugün Adliye’ye gidip şikayette bulunan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in, sosyal medyada kendisinin (Ece Ronay) çektiği ve paylaştığı videoları paylaşmakla tehdit ettiğini söyledi. Programa katılmak istediğini ve kendisini yayına almadıklarını ve programın yayıncısının da kendisini tehdit ettiğini belirtti.



Erkekler Taciz Meselesini Kendi Aralarında Çözdü(!)

Kendisini aklamak ve tacizini meşru kılmak için Show TV’ye çıkıp “davetkar davrandı” diyen tacizci Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay’ın nişanlısı olan Mehmet Rüştü Bilir ile bir araya gelerek meseleyi çözdüklerini(!) açıkladı.

Instagram hesabından Bilir ile beraber hikaye paylaşan tacizci Erbil, “Mehmet’i bu olayları kapatalım, üstünü örtelim artık. Her taraf bu olaydan çok rahatsız oldu diyerek evime davet ettim o da beni kırmadı evime gelip yemeğimi yedi” dedi. Bilir ise kendisine teşekkür etti ve çok güzel ağırladığını dile getirerek, iki erkek olarak tacizin üstünü kapatıp meseleyi çözdüklerini (!) ilan etti.

Ece Ronay ise Twitter hesabı kapatılmadan önce yaptığı paylaşımında; “Erkekler kendi arasında benim meselemi konuşup anlaşırlarken fikirlerimi almaya gerek duymamış olmalı”, dedi.