"Enter"a basıp içeriğe geçin

Ay: Haziran 2011

ontex-canbebe direnişiyle 130. gün etkinliği‏nde buluşuyoruz

“Merhabalar, Bizler 120 günü aşkındır ontex fabrikası önünde direniş çadırı kurarark işimize geri dönme mücadelesi veren ontex-canbebe işçileriyiz. Yüz günü aşkındır sürdürdüğümüz mücadelenin 130.günde anlam kazanması için fabrika önündeki direniş çadırımız da basın açıklaması ve etkinlik yapacağız. Siz duyarlı kamuoyunu bizlere destek olmaya ve sesimize ses katmaya davet ediyoruz. Bizleri yanlız bırakmayacağınızı biliyoruz ve şimdiden teşekkür ediyoruz…

25 Haziran Cumartesi
Etkinlik başlama saati:13.00 Bitiş saati:17.00
Adres: Yenibosna merkez mah.Asena sok.no:2 Bahçelievler Ontex fabrikası önü.(Altın yıldız köprüsü karşısı Starcty alışveriş merkezinden 50 m aşağıda)

Nefrete inat yaşasın hayat!

Trans Cinayetleri Politiktir!” şiarıyla bu yıl ikincisi yapılacak yürüyüş, “Nefrete inat yaşasın hayat demek için; gasp edilen onurumuzu, sokakları geri almak için; transeksüel düşmanlığını ve trans cinayetlerini durdurmak için” tüm LGBT örgütlerin katılımıyla gerçekleşecek.

II. Trans Onur Haftası Programı

Trans Onur Haftası’nın etkinlikleri, Galatasaray, Hamalbaşı Caddesi, No 22, giriş kattaki Keldani Kilisesinin toplantı salonunda yapılacak.

‘Etek boyu’ genelgesi

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ilk ve orta dereceli okullarda düzenlenen mezuniyet ve kutlama törenleriyle ilgili bir genelge yayımladı. Genelgede, törenlerde kız öğrencilerin eteklerinin diz kapağını örtecek boyda olmasına, kolsuz ve askılı kesinlikle giydirilmemesine dikkat edilmesi gerektiği belirtildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklama aynı zamanda Giresun Valiliğinin internet sitesinde de yer aldı.