Müdürün İstediği Pantolonu Oğluna Alamayan Baba İntihar Etti

Kocaeli Körfez ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki İsmail Devrim, oğluna pantolon alamadığı için intihar ederek yaşamına son verdi.

İki çocuklu aile, maddi sıkıntılar çektiği için lise birinci sınıfta okuyan oğullarına okulun istediği pantolonu alamamıştı. Okula başka pantolonla giden çocuk, pantolonunun farklı olması gerekçesiyle müdür tarafından derse alınmayarak bir gün yok yazıldı.

Çocuk yaşadıklarını daha sonra ailesine anlattı. Baba İsmail Devrim çocuğunun yaşadıklarına çok üzüldü ve oğluyla beraber pantolon almaya gittiler. Saat 21:00 gibi geldiklerinde herkese erken yatmasını söyleyen Devrim, Perşembe sabah saatlerinde kendisini banyoda asarak yaşamına son verdi.

Sabah kalktığında İsmail Devrim’in cansız bedenini banyoda bulan eşi Hafize Devrim, İsmail Devrim’in oğlunun yaşadığı olay ile ilgili çok üzüldüğünü ve “Ben size bakamayacaksam niye yaşıyorum ki? Çocuklarıma bakamıyorsam niye yaşıyorum? Ölseydim bundan iyiydi” dediğini aktardı.

Yaşananlardan sonra Hereke Nuh Çimento Meslek Lisesi’nin firmalara ihaleyle okul kıyafeti sattırıp, kendi cebine de para koyan müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem’den herhangi bir açıklama gelmedi.