Atanamayan Öğretmen Kendisini Asarak Yaşamına Son Verdi

Sınıf öğretmenliği mezunu 32 yaşındaki atama bekleyen öğretmen Ersin Turhan, bir yıldır atanamadığı için kendisini ağaca asarak yaşamına son verdi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde sınıf öğretmenliği mezunu olan Turhan, yaklaşık 1 yıldır İstanbul’da atanmayı bekleyerek ve inşaat işlerine giderek yaşıyordu. Pazar günü akşam saatlerinde yaptığı sosyal medya paylaşımıyla, yaşamını sonlandıracağını söyledi.

Gece saatlerinde yaptığı son paylaşımında ise kendisini bir ağaca asacağını söyleyen Turhan’dan daha sonra haber alınamadı.Paylaşımları gören ailesi Turhan için karakola başvurdu ancak, pazartesi günü Turhan’ın cansız bedeni, Gazi Kent Ormanı’nda bir ağaca asılı halde bulundu.

Ailesi ve arkadaşları, Turhan’ın çok zor şartlar altında üniversiteyi bitirdiğini ve köyde çalışması zor olduğu için İstanbul’da çalıştığını ancak kazandığı gündelik paranın geçimini karşılamak konusunda eksik olduğunu belirtti. Turhan’ın cansız bedeni bulunduğunda pantolonunun cebinde sadece 10 lira bulunuyordu.