İstanbul Sultanbeyli’de Kadın Cinayeti

İstanbul Sultanbeyli’de evinde ölü bulunan 25 yaşındaki Lale Bayram’ın, eskiden evli olduğu erkek ve bu kişinin arkadaşı tarafından 8 bin 500 lira karşılığında öldürüldüğü belirlendi.

Lale Bayram, Ahmet Yesevi mahallesi Gümüşdere sokak üzerindeki evinde 20 Mart 2020 tarihinde ölü bulunmuştu. Yapılan araştırmada polis Lale Bayram’ın bir süre önce evli olduğu ve boşandığı soyismi açıklanmayan Yasin isimli erkeği şüpheli olarak aramaya başlamış ve Yasin isimli erkek ile arkadaşı Servet isimli erkek bir gün sonra Silivri’de gözaltına alınmıştı.

Alınan ifadelerinde katil erkeklerin cinayeti birlikte planladıkları ve katil erkek Yasin’in, diğer katil erkek Servet’e 8 bin 500 lira verdiği ortaya çıktı. Katillerin eve girdikten sonra Lale Bayram’ı boğarak öldürdükleri ardından olaya intihar süsü vermek için bileklerini kestikleri anlaşıldı.

Ayrıca Lale Bayram’ın öldürülmeden hemen önce bir marketten alışveriş yaparken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde katillerin Lale Bayram’ı araçta bekledikleri ve takip ettikleri görülüyor. Katiller çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.