Tecavüzcüye Tecavüzcü Diyen Ezgi Mola Hakkında Dava Açıldı

Geçtiğimiz sene Batman’da İpek Er’e cinsel işkence uygulayan ve intihar etmesine sebep olan Uzman Çavuş Musa Orhan’a tecavüzcü dediği için oyuncu Ezgi Mola Hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ezgi Mola, Musa Orhan’ın tutuklanmaması üzerine,20 Ağustos 2020’de sosyal medya hesabı üzerinden; “Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin diyerek bir paylaşım yapmıştı.

Musa Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola’nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Ankara 31. Asliye Ceza Mahkemesi iddianameyi kabul ederek Mola hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmasına karar verdi.

Tecavüzcüye tecavüzcü dediği için hakkında dava açılan Ezgi Mola, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ” Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim , sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak “,dedi